Portofoliu lucrari realizate de Smart Web Concept SRL

 • Webdesign
 • Magazine virtuale
 • Grafica publicitara
 • Baze de date
Website-uri realizate
site pentru firma de montaj tavane extensibile - newmat-romania.ro

www.newmat-romania.ro

Conceptie si creare site web: site realizat pe platforma noastra WebSky CMS. Detalii despre platforma gasiti aici.

Grafica si web design: grafica realizata pe baza specificatiilor clientului.

Tehnologii si programare website: module implementate: modul CMS, modul SEO (cu sistem SEF-URL inclus), modul de galerie foto. Pentru realizarea site-ului am folosit PHP, CSS, JavaScript, MySQL.

Detalii realizare site web: Site de prezentare pentru firma de montaj tavane extensibile. Site-ul are modul de administrare ce permite clientului sa isi editeze continutul prin resurse proprii. Pentru ca produsele prezentate tin de arhitectura, o componenta importanta a site-ului este reprezentata de galeriile foto. Administratorul site-ului va putea sa isi administreze galeriile foto.


site pentru firma de catering - catering-a1.ro

www.catering-a1.ro

Conceptie si creare site web: site realizat pe platforma noastra WebSky CMS. Detalii despre platforma gasiti aici. Site-ul a fost conceput astfel incat sa permita navigarea usoarea si de pe dispozitive mobile. Intregul continut al site-ului poate fi editat de client.

Grafica si web design: grafica realizata pe baza specificatiilor clientului. Grafica a fost realizata utilizand tehica RWD (Responsiv Web Design)

Tehnologii si programare website: modul CMS, sistem SEF-URL si modul SEO dezvoltate de noi cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL si JQuery. Grafica realizata utilizand Responsiv Web Design.

Detalii realizare site web: Site de prezentare pentru firma de catering. Site-ul prezinta oferta zilei in mod automat in functie de ziua curenta si permite clientului sa modifice in timp real meniul fiecarei zile. Fiind un site de catering, s-a realizat posibilitatea ca site-ul sa fie accesibil si de pe dispozitive mobile intr-un mod facil. Site-ul nu ofera posibilitatea de a se comanda mancarea printr-un formular pe site pentru ca nu s-a dorit acest lucru.


site de prezentare salon infrumusetare - miragefashion.ro

www.miragefashion.ro

Conceptie si creare site web: site realizat pe platforma noastra WebSky CMS. Platforma este conceputa pe module, nucleul continand modul de editare de continut (CMS - Content Management Sistem), sistem SEF-URL (Search Engine Frendly URL) si modul SEO. Detalii despre platforma gasiti aici.

Grafica si web design: template DreamTemplate.com adaptat si modificat de noi pe baza cerintelor clientului

Tehnologii si programare website: modul CMS, sistem SEF-URL si modul SEO dezvoltate de noi cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: Site de prezentare salon de infrumusetare. Este inca un site realizat exclusiv pe platforma dezvoltata de noi. Site-ul permite clientului sa isi administreze intregul continut si sa isi faca prin propriile resurse optimizarea pentru motoarele de cautare utilizand facilitatile platformei. Site-ului i s-a implementat un modul de administrare de galerii foto si un modul de administrare testimoniale dezvoltate si integrate de noi in platforma WebSky CMS. Modulul de galerii foto permite adaugarea oricator galerii foto si a oricator imagini intr-o galerie. Orice galerie poate fi asociata oricarei pagini din site. Modulul de testimoniale permite afisarea marturiilor clientilor in paginile site-ului. Afisarea testimonialelor se face aleator pe fiecare pagina a site-ului.


catalog de produse fabrica de jucarii - buraktoys.ro

www.buraktoys.ro

Conceptie si creare site web: site catalog de produse realizat pe platforma noastra WebSky CMS. Catalogul de produse este realizat pe baza modulului nostru de catalog implementat pe platforma. Nucleul platformei are integrat nativ modul de editare de continut (CMS - Content Management Sistem), sistem SEF-URL (Search Engine Frendly URL) si modul SEO. Detalii despre platforma gasiti aici.

Grafica si web design: Grafica si conceptia ei a fost realizata de noi pe baza cerintelor clientului.

Tehnologii si programare website: modul CMS, modul catalog, sistem SEF-URL si modul SEO dezvoltate de noi cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: Site de prezentare catalog de produse pentru o fabrica de jucarii. Site-ul este realizat pe platforma noastra WebSky CMS si, in premiera, are integrat un modul de catalog care permite afisarea produselor pe o structura de categorii. Clientul poate sa isi defineasca oricate categorii pe oricate nivele ierarhice si poate sa adauge oricate produse in oricate categorii. Modulul de catalog se integreaza perfect in filosofia platformei si astfel pune la dispozitie aceleasi facilitati din punct de vedere SEO: se pot edita titlul, descrierea, cuvintele cheie, url-urile si continutul paginilor de listing de produse si ale paginilor de detaliu produs. Se exind astfel facilitatile de SEO ale platformei si asupra modulului de catalog. O alta facilitate implementata este ca se pot adauga oricate limbi si pentru modulul de catalog. Modulul de galerii foto este de asemenea implementat.


site de prezentare firma executie beton amprentat - amprentate.ro

www.amprentate.ro

Conceptie si creare site web: site realizat pe platforma noastra WebSky CMS. Platforma contine modul de editare de continut (CMS - Content Management Sistem), sistem SEF-URL (Search Engine Frendly URL) si modul SEO. Detalii despre platforma gasiti aici.

Grafica si web design: template DreamTemplate.com adaptat si modificat de noi

Tehnologii si programare website: modul CMS, sistem SEF-URL si modul SEO dezvoltate de noi cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: Site de prezentare firma de executie beton amprentat. Este un alt site realizat exclusiv pe platforma dezvoltata de noi. Site-ul permite clientului sa isi administreze simplu si accesibil intregul continut, sa isi modifice singur url-urile paginilor si astfel sa obtina o mai buna indexare in motoarele de cautare. Modulul SEO ofera o stransa legatura intre metadatele fiecarei pagini si continutul site-ului, fapt care inlesneste considerabil optimizarea on-page a site-ului pentru motoarele de cautare chiar si de catre client. Site-ului i s-a implementat un modul de administrare de galerii foto dezvoltat si integrat de noi in platforma WebSky CMS. Acest modul permite adaugarea oricator galerii foto si a oricator imagini intr-o galerie. Orice galerie poate fi asociata oricarei pagini din site.


site de prezentare firma vanzare si executie ferestre de mansarda si acoperisuri pentru case - bigserv.ro

www.bigserv.ro

Conceptie si creare site web: site realizat pe platforma WebSky CMS, conceputa si realizata de noi. Platforma contine modul de editare de continut (CMS - Content Management Sistem), sistem SEF-URL (Search Engine Frendly URL) si modul SEO (exista posibilitatea optimizarii on-page pentru motoarele de cautare direct din modulul de administrare al site-ului). Detalii despre platforma gasiti aici.

Grafica si web design: template DreamTemplate.com adaptat si modificat de noi

Tehnologii si programare website: modul CMS, sistem SEF-URL si modul SEO dezvoltate cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: Site de prezentare firma de vanzare si executie ferestre de mansarda si acoperisuri pentru case. Este un alt site realizat exclusiv pe platforma dezvoltata de noi. Site-ul permite clientului sa isi administreze simplu si accesibil intregul continut. Modulul SEF-URL al platformei ofera posibilitatea de modificare a url-urilor facilitand astfel o buna indexare in motoarele de cautare. Din modulul de administrare se pot edita atat SEF-URL-urile cat si metadatele fiecarei pagini a site-ului. Avantajul principal al modulului SEO este ca ofera o stransa legatura intre metadatele fiecarei pagini si continutul site-ului, fapt care inlesneste considerabil optimizarea on-page a site-ului pentru motoarele de cautare chiar si de catre client. Site-ului i s-a implementat un modul de administrare de galerii foto dezvoltat si integrat de noi in platforma WebSky CMS. Acest modul permite adaugarea oricator galerii foto si a oricator imagini intr-o galerie. Orice galerie poate fi asociata oricarei pagini din site. Ca o particularitate a proiectului este formularul de cerere de oferta. Acesta, la solicitarea clientului, a fost realizat pe baza unui formular din versiunea anterioara a site-ului (s-a pastrat aceasta modalitate de generare a ofertei de pret) la care i-am dezvoltat urmatoarele facilitati: posibilitatea ca administratorul site-ului sa adauge singur si oricand un numar nelimitat de produse in formular, posibilitatea de a modifica preturile asociate fiecarui produs si facilitatea ca fiecarui produs sa i se poata adauga o imagine care sa fie afisata tot in formular.


site de prezentare firma constructii - pardoselielicopterizate.ro

www.pardoselielicopterizate.ro

Conceptie si creare site web: Platforma CMS (Content Management System) conceputa si realizata de noi. Platforma contine modul de editare de continut, sistem SEF-URL (Search Engine Frendly URL) si modul SEO (exista posibilitatea optimizari on-page pentru motoarele de cautare).

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: modul CMS, sistem SEF-URL si modul SEO dezvoltate cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: Site de prezentare firma de constructii. Este un nou site realizat exclusiv pe platforma dezvoltata de noi. Site-ul permite clientului sa isi administreze, simplu si accesibil similar editarii in Word, intregul continut al site-ului. Modulul SEF-URL al platformei are avantajul principal ca ofera url-uri customizate facilitand astfel o buna indexare in motoarele de cautare. Modulul SEO permite gestionarea din modulul de administrare atat a SEF-URL-urilor cat si a metadatelor fiecarei pagini a site-ului. Avantajul principal al acestui modul este insa stransa legatura intre aceste metadate si continutul site-ului, fapt care inlesneste considerabil optimizarea on-page a site-ului pentru motoarele de cautare (aceasta optimizare on-page poate fi facuta chiar si de client daca dispune de cateva cunostinte elementare in materie de SEO).


site de prezentare firma audit - adformaaudit.ro

www.adformaaudit.ro

Conceptie si creare site web: Platforma CMS (Content Management System) conceputa si realizata de noi. Platforma contine modul de editare de continut, sistem SEF-URL (Search Engine Frendly URL) si modul SEO (exista posibilitatea optimizari on-page pentru motoarele de cautare).

Grafica si web design: Template client

Tehnologii si programare website: modul CMS, sistem SEF-URL si modul SEO dezvoltate cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: Site de prezentare firma de audit din Bucuresti. Site-ul a fost conceput dupa specificatiile clientului pe baza unui template furnizat de client. Este primul site realizat (intr-un interval de cinci zile!) exclusiv pe platforma dezvoltata de noi. Intreaga platforma a fost realizata in 6 luni si are la baza doua concepte: flexibilitate si multilingvism (este posibil sa se adauge oricate limbi alaturi de limba romana). Modulul CMS al platformei permite clientului sa isi administreze, simplu si accesibil similar editarii in Word, intregul continut al site-ului in toate limbile implementate intr-un mod independent. Acest lucru inseamna ca intregul design si continut al fiecarei limbi poate fi administrat in mod independent putand fi astfel adaptat in mod selectiv catre vorbitorii fiecarei limbi implementate pe site. Modulul SEF-URL are avantajul principal ca ofera url-uri in fiecare din limbile site-ului, facilitand astfel o buna indexare in motoarele de cautare chiar si in cele strine. Modulul SEO permite gestionarea din modulul de administrare atat a SEF-URL-urilor cat si a metadatelor fiecarei pagini a site-ului. Avantajul principal al acestui modul este insa stransa legatura intre aceste metadate si continutul site-ului, fapt care inlesneste considerabil optimizarea on-page a site-ului pentru motoarele de cautare (aceasta optimizare on-page poate fi facuta chiar si de client daca dispune de cateva cunostinte elementare in materie de SEO). Flexibilitatea platformei dezvoltata de noi permite modificarea intr-un timp record a structurii fiecarei pagini a site-ului, grafica site-ului putand fi schimbata complet intr-un interval de timp de ordinul orelor fara sa fie afectat continutul sau functionarea site-ului.


site de prezentare cafenea - ddbcaffe.ro

www.ddbcaffe.ro

Conceptie si creare site web: CMS (Content Management System), modul de evenimente si sistem SEF-URL (Search Engine Frendly URL) concepute, dezvoltate si implementate de Smart Web Concept.

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: modul CMS, modul de evenimente si sistem SEF-URL dezvoltate cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: Site de prezentare cafenea din Bucuresti. Site-ul a fost conceput dupa specificatiile clientului pe o structura simpla si la obiect. Pentru acest site am conceput si dezvoltat un modul de evenimente pe care l-am integrat in CMS-ul site-ului. Acest modul permite adaugarea unui numar nelimitat de evenimente. Sistemul de afisare al evenimentelor tine cont de data curenta si face automat trecerea unui eveniment din stadiul de "eveniment viitor" in cel de "eveniment trecut". De asemenea, pe site se afiseaza toate evenimentele viitoare si cele trecute, si se evidentiaza in mod separat ultimul eveniment precum si evenimentul imediat urmator. La fiecare eveniment se adauga o imagine, reprezentand afisul evenimentului, si se poate adauga o galerie foto cu un numar nelimitat de imagini. Un alt aspect important al acestui proiect este ca site-ului i s-a implementat un sistem de SEF-URL (Search Engine Frendly URL) conceput si dezvoltat de noi. Acest sistem permite ca url-urile paginilor site-ului sa fie generate automat si intr-un mod particularizat. Astfel, acest sistem pune bazele unui pozitionari mai bune a site-ului in motoarele de cautare. Modul de generare al SEF-URL-urilor este in totalitate conceptia noastra. Modulul CMS este conceput si dezvoltat de noi si permite clientului controlul continutului intregului site. Editarea paginilor se face intr-un mod simplu si accesibil, fara necesitatea unor cunostinte de grafica sau programare web, similar modului de editare din Word-ul de la Microsoft.


site de prezentare - margotrans.ro

www.margotrans.ro

Conceptie si creare site web: CMS (Content Management System) dezvoltat si implementat de Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: modul CMS dezvoltat cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: Site de prezentare firma de transport marfa. Site-ul este realizat pe o platforma proprie, dezvoltata in jurul CMS-ului. Modulul CMS este conceput si dezvoltat de noi si permite clientului controlul continutului intregului site. Editarea paginilor se face intr-un mod simplu si accesibil, fara necesitatea unor cunostinte de grafica sau programare web, similar modului de editare din Word-ul de la Microsoft.


site de prezentare - pinkideea.ro

www.pinkideea.ro

Conceptie si creare site web: CMS (Content Management System) dezvoltat si implementat de Smart Web Concept

Grafica si web design: Terti

Tehnologii si programare website: modul CMS dezvoltat cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare site web: site-ului existent al clientului i s-a implementat un sistem de management al continutului (CMS) dezvoltat de noi. S-au pastrat toate elementele site-ului clientului (structura, grafica, cele doua limbi ale site-ului, modulele existent pe site, etc.). Clientul are acum posibilitatea sa adauge / modifice / stearga texte si imagini din paginile site-ului prin intermediul CMS-ului dezvoltat si implementat de noi. De asemenea, site-ului i s-a dezvoltat si implementat un modul prin care clientul isi poate actualiza singur preturile la produse.


site de prezentare - campmedica.ro

www.campmedica.ro

Conceptie si creare site web: CMS (Content Management System) dezvoltat si implementat de Smart Web Concept

Grafica si web design: Grafica clientului (site-ul a fost migrat pe platforma realizata de noi)

Tehnologii si programare website: modul CMS dezvoltat cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare site web: site-ului existent al clientului i s-a implementat un sistem de management al continutului (CMS) dezvoltat de noi. S-au pastrat toate elementele site-ului clientului (structura, grafica, cele doua limbi ale site-ului, modulele existent pe site, etc.). Clientul are acum posibilitatea sa adauge / modifice / stearga texte si imagini din paginile site-ului prin intermediul CMS-ului dezvoltat si implementat de noi.
Update (iulie 2011): site-ul a fost refacut pe noua platforma desvoltata de noi. Grafica a fot pastrata, intocmai ca si numarul de limbi ale site-ului. Platforma ofera in plus posibilitatea ca administratorul site-ului sa editeze metadatele fiecarei pagini si sa isi customizeze url-urile paginilor pentru a le face SEO Friendly in fiecare limba a site-ului.


site de prezentare - mgecodesign.ro

www.mgecodesign.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare site web: site de prezentare firma executie pardoseli beton amprentat, pardoseli epoxidice, amenajari interioare. Intrucat o imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte, site-ul a fost gandit astfel incat imaginile sa reprezinte elementul central al comunicarii cu vizitatorul.


site de prezentare - santechsystems.ro

www.santechsystems.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept, pe baza specificatiilor clientului

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare site web: site de prezentare firma comercializare echipamente HORECA. Grafica a fost realizata pe baza specificatiilor clientului.


site de prezentare - santechservice.ro

www.santechservice.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept, pe baza specificatiilor clientului

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare site web: site de prezentare pentru divizia de service a clientului. Site-ul a fost realizat complet de la zero. A fost dezvoltat un front-end editabil ce permite clientului sa isi actualizeze singur continutul site-ului.


site de prezentare - besttravel.ro

www.besttravel.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare site web: site de prezentare oferte si servicii agentie de turism. Site-ul a fost realizat complet de la zero. A fost dezvoltat un front-end editabil, iar back-end-ul este realizat respectand 100% specificatiile clientului. Pentru realizarea acestui proiect, am dezvoltat un CMS propriu care permite editarea continutului paginilor de catre client. O particularitate a acestui proiect este harta interactiva care reprezinta, de fapt, un motor de cautare a hotelurilor si biletelor de avion.


site de prezentare - adforma.ro

www.adforma.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript

Detalii realizare site web: site de prezentare firma de contabilitate si audit.


site de prezentare - santasofia.ro

www.santasofia.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare site web: site bilingv (romana / rusa) de prezentare servicii alternative de diagnosticare medicala.


site ivonazsgrupconstructii.ro

www.ivonazsgrupconstructii.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept si client

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript

Detalii realizare site web: site de prezentare firma de constructii.


site einchirieriapartamente.ro

www.einchirieriapartamente.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept si client

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: site pentru agentie imobiliara administrat prin CMS.


site prezentare salon frumusete - krystalstyle.ro

www.krystalstyle.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare site web: site de prezentare cu administrare continut pentru salon de frumusete.


site spatiidebirouri.ro

www.spatiidebirouri.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept si client

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: site agentie imobiliara administrat prin CMS.


site smartwebhosting.ro

www.smartwebhosting.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: site ofertare solutii de hosting. Administrare centru suport, interogari whois, comanda on-line pachet hosting, generare automata documente.


site dipp-security.ro

www.dipp-security.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, Flash

Detalii realizare site web: site de prezentare.


site sspauto.ro

www.sspauto.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: site de prezentare administrat prin CMS.


site imobiliarmagazin.ro

www.imobiliarmagazin.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii realizare site web: site de anunturi imobiliare administrat prin CMS. In prezent site-ul realizat de noi nu mai este online.


site scoalagermanabucuresti.ro

www.scoalagermanabucuresti.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: XHTML, CSS, JavaScript

Detalii realizare site web: site de prezentare scoala in limba germana. In acest moment, site-ul realizat de noi nu mai este online.


site eurofloring.ro

www.eurofloring.ro

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: XHTML, CSS, JavaScript

Detalii realizare site web: site de prezentare. In prezent site-ul realizat de noi nu mai este online.


site mtcdana.ro

www.mtcdana.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Client

Tehnologii si programare website: XHTML, CSS, JavaScript

Detalii realizare site web: site de prezentare


site meyers.ro

www.meyers.ro

Conceptie si creare site web: Client

Grafica si web design: Terti (template ales de client)

Tehnologii si programare website: PHP, MySQL, XHTML, CSS, JavaScript, Flash

Detalii realizare site web: redesign site de prezentare oferte imobiliare. In prezent site-ul realizat de noi nu mai este online.


site regalgold.ro

www.regalgold.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: XHTML, CSS, JavaScript, Flash

Detalii realizare site web: site de prezentare


site smartwebconcept.ro

www.smartwebconcept.ro

Conceptie si creare site web: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: XHTML, CSS, JavaScript

Detalii realizare site web: site de prezentare (versiunea 2.0) Site-ul este realizat pe platforma WebSky CMS conceputa si realizata de noi complet de la zero.


  
Website-uri in lucru
site cursuri IT

site cursuri IT

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: PHP, CSS, JavaScript

Detalii: site de prezentare oferta de cursuri de IT.


site de prezentare - adforma.ro

www.cmsg.ro

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: XHTML, CSS, JavaScript

Detalii: site de prezentare firma cursuri de calificare.


Magazine virtuale realizate
magazin virtual lifeart.ro

www.lifeart.ro

Conceptie si creare magazin online: magazin virtual realizat pe platforma noastra WebSky CMS cu modulul de catalog si modulul pentru cosul de cumparaturi activate. Site-ul a fost realizat prin portarea de pe platforma Wordpress pe platforma WebSky CMS a noastra. Detalii despre platforma gasiti aici.

Grafica si web design: grafica site-ului este realizata de terti (este un template de Wordpress) si a fost adaptata si modificata de noi pe baza cerintelor clientului.

Tehnologii si programare website: modul CMS, sistem SEF-URL si modul SEO, modul catalog, modul de cos de cumparaturi dezvoltate de noi cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL si JQuery.

Detalii realizare magazin online: Site-ul este un magazin virtual dezvoltat 100% custom pe platforma WebSky CMS a noastra. Modulul de comanda (cos de cumparaturi) este realizat astfel incat modalitatea de comanda sa fie cat mai simpla si rapida. Magazinul online are implementat un calcul al costului de livrare pe baza API-ului celor de la Fancourier (care este firma de curierat a magazinului) si in acest fel costul de livrare este calculat precis pentru orice destinatie din tara. De asemenea, magazinul online are implementat modalitatea de plata de la Mobilpay care permite plata cu cardul pentru comenzile lansate pe site. Modulul de cos de cumparaturi permite o customizare 100% a procesului de comanda indiferent de natura produselor vandute in magazinul online. Prezentarea produselor este facuta pe baza modulului de catalog al platformei. Astfel, afisarea produselor este realizata intr-un mod simplu si 100% customozabil. Fiecare produs poate fi adaugat in oricare catagorie si in oricate categorii de catre administratorul site-ului. De asemenea, fiecare pagina a modulului de catalog este customizabila din punct de vedere SEO de catre client. Site-ul are o sectiune de articole care va permite administratorului sa publice diferite informatii legate de produse intr-o structura similara unui blog.


magazin virtual exposlatwall.ro

www.exposlatwall.ro

Conceptie si creare magazin online: site realizat pe platforma noastra WebSky CMS cu modulul de catalog activat. Site-ului i s-a dezvoltat si implementat un modul de comanda customizat pe specificul produselor clientului. Detalii despre platforma gasiti aici.

Grafica si web design: template furmizat de client si adaptat de noi pe baza cerintelor clientului

Tehnologii si programare website: modul CMS, sistem SEF-URL si modul SEO, modul catalog, modul personalizat de comanda online dezvoltate de noi cu PHP, CSS, JavaScript, MySQL si JQuery.

Detalii realizare magazin online: Site de prezentare catalog de produse. Site-ului i s-a implementat modulul de catalog dezvoltat pe platforma realizata de noi. Modulul de catalog permite afisarea produselor clientului intr-un mod simplu si 100% customozabil. Afisarea produselor este facuta in doua moduri setabile de catre vizitatorii site-ului: un mod lista sau un mod grid. Fiecare produs poate fi adaugat in oricare catagorie si in oricate categorii de catre administratorul site-ului. De asemenea, fiecare pagina a modulului de catalog este customizabila din punct de vedere SEO de catre client. Am dezvoltat peste modulul de catalog un sistem de comanda specific tipului de produse ale clientului. In acest fel potentialii clienti ai site-ului vor putea comanda, intr-un mod simplu si intuitiv, un produs pe care proprietarul site-ului il realizeaza in spatiile sale de productie, produs care este realizat "la comanda", adica nu este un produs standard.


magazin virtual expovitrine.ro

www.expovitrine.ro

Conceptie si creare magazin online: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare magazin online: magazin virtual mobilier pentru magazine si spatii comerciale.


magazin virtual magazinbijuterii.ro

www.magazinbijuterii.ro

Conceptie si creare magazin online: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare magazin online: magazin virtual bijuterii de argint si accesorii.


magazin virtual store4all.ro

www.store4all.ro

Conceptie si creare magazin online: Smart Web Concept

Grafica si web design: Smart Web Concept

Tehnologii si programare website: PHP, CSS, JavaScript, MySQL, CMS

Detalii realizare magazin online: magazin virtual produse electronice si accesorii.


Magazine virtuale in lucru
Lucrari de grafica realizate
CARTI DE VIZITA

CARTI DE VIZITA

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


LOGO

LOGO

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


INVITATII

INVITATII

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


AUTOCOLANTE

AUTOCOLANTE

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


BANNERE

PRINT BANNERE

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


DIVERSE PRINTURI

DIVERSE PRINTURI

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


PERSONALIZARE AGENDE

PERSONALIZARE AGENDE

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


CATALOAGE

CATALOAGE

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


POSTERE

POSTERE

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


FELICITARI

FELICITARI

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


SCRISORI PUBLICITARE

SCRISORI PUBLICITARE

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


FLYERE

FLYERE

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


calendar personalizat

CALENDARE PERSONALIZATE

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop

Detalii: Calendarele personalizate sunt machetate integral (adica nu este aplicata personalizarea peste un calendar cumparat, ci sunt realizate de la zero). Imaginile alese sunt pe specificul clientului sau la sugestia acestuia. Teoretic, se pot face calendare cu orice imagini si in orice format.


CARDURI PVC

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop


Lucrari de grafica in lucru
Portofoliu in curs de actualizare
Aplicatii realizate cu baze de date
MINI ERP

MINI ERP

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii: aplicatie pentru gestiunea activitatilor unei firme de tamplarie din PVC si aluminiu.

Module:

 • gestiune clienti;
 • gestiune furnizori;
 • gestiune facturi;
 • gestiune stoc;
 • urmarire contracte furnizori;
 • urmarire contracte clienti;
 • emitere de documente;
 • urmarire incasari (in trei monede);
 • urmarire consumuri pe lucrari, calendaristic, pe client, etc.;
 • lansari comenzi catre furnizori;
 • determinare indicatori economici;
 • rapoarte;

 


EVIDENTA MIJLOACE FIXE SI OBIECTE DE INVENTAR

EVIDENTA MIJLOACE FIXE SI OBIECTE DE INVENTAR

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii: aplicatie realizata pe baza unor cerinte specifice ale clientului. Aplicatia este multi-utilizator, acces pe baza de user-name si parola, funtioneaza si independent dar si intr-un mediu de retea. In prezent este utilizata pentru un numar de aproximativ 380 de puncte de lucru.


APLICATIE PENTRU REALIZARE BACKUP SI RESTAURARE BAZE DE DATE ASOCIATE UNUI WEBSITE

APLICATIE PENTRU REALIZARE BACKUP SI RESTAURARE BAZE DE DATE ASOCIATE UNUI WEBSITE

Conceptie: Smart Web Concept

Grafica: Smart Web Concept

Tehnologii: PHP, CSS, JavaScript, MySQL

Detalii: produsul este realizat de noi pentru comercializare (vezi preturi in pagina de detalii). Scopul acestui produs este de a oferi detinatorilor de site-uri cu baze de date o modalitate simpla si eleganta de a-si proteja datele prin realizarea unor copii de siguranta ale bazelor de date.


Aplicatii cu baze de date in lucru
Portofoliu in curs de actualizare
 
romana
english
col_header

WebSky CMS - programare in PHPAm lansat noua platforma pe baza careia vom realiza toate site-urile noastre viitoare.

Principalele avantaje:

 • optimizata pentru motoarele de cautare
 • usurinta in exploatare
 • suport si customizare
 • organizare pe module
 • modul de administrare al continutului
 • modul SEO integrat
 • metadate customizabile 100%
 • SEF (Search Engine Friendly) URL-uri 
 • URL-uri in limbile site-ului si customizabile 100%
 • front-end si back-end in oricate limbi
 • grafica customizabila 100% pe fiecare pagina in parte in mod independent
 • formular de contact cu cod antispam inclus
 • timp foarte redus de dezvoltare a unui site (incepand cu 3-4 ore)

Detalii...